olympus_halvoorbeeld_welkom_1olympus_gangolympus_appartement_woonkamer

De Olympus zal in 2016 een make-over renovatie van de gevels ondergaan, waarbij de aansprekende kenmerken van architect Fiolet in een moderne, chic en eigentijdse uitvoering het beeld zullen gaan bepalen.

Volg de verbouwing

Als eerste fase in de verbouwing van Olympus Hillegersberg is het interieur aangepakt. Hierbij zijn met name de liften, de hal, receptie en de entree opgeknapt. Deze fase is inmiddels naar volledige tevredenheid afgerond.

Fase 1 Interne opknapbeurt

Om de huidige visie van Olympus Hillegersberg kenbaar te maken, is de gehele huisstijl van de Olympus vernieuwd, inclusief logo en een nieuwe website.

afbeelding
Fase 2 Vernieuwde communicatie

Nieuwe visueel uitgewerkte verbouwingsplannen zullen als leidraad gaan dienen voor het nieuwe uiterlijk van het exterieur van Olympus.

Fase 3 Buitenaanzicht in een nieuw jasje

Huurappartementen

Ruime en moderne appartementen te huur

De Olympus is een karakteristiek appartementencomplex met ruime en moderne appartementen voor bewoners die midden in het leven staan. Het gebouw dateert uit 1969 en is onder architectuur van W.J. Fiolet gebouwd. Fiolet is een aansprekende architect uit de naoorlogse periode in Rotterdam. Het onbelemmerde weidse uitzicht vanuit de Olympus is fantastisch en ongeëvenaard. Zo zijn onder andere de Bergse Plassen, de Hillegondakerk en de prachtige skyline van Rotterdam te zien.

Voor meer informatie over onze huurappartementen neemt u contact met ons op door hier te klikken.


Het uitzicht aan de voorkant

De entree

Voorbeeld keuken

Voorbeeld woonkamer

De entree

De entree

De gerenoveerde hal

De aangrenzende winkelstraat

Voorbeeld woonkamer

Het openbaar vervoer

Weissenbruchlaan met uitzicht op de Bergse voorplas

Adriaan van der Doeslaan

2 kamer appartement

Vanaf 64m2, royale woon- eetkamer, slaapkamer, Badkamer met douche, badmeubel en toilet, inpandige kast, balkon en berging in souterrain.

Meer informatie?

Vul hieronder het contactformulier in

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.