header_omgeving

Het complex

Karakteristieke en eigentijdse appartementen

De Olympus dateert uit 1969 en is onder architectuur van W.J. Fiolet gebouwd. Fiolet is een aansprekende architect uit de naoorlogse periode in Rotterdam. Het uitzicht vanuit de Olympus is ongeëvenaard. Vanuit uw appartement kijkt u uit op de Bergse Plassen, de Hillegondakerk en de prachtige skyline van Rotterdam.

Het complex bestond oorspronkelijk uit 73 ruime appartementen, verdeeld over 2-kamerappartementen (van 52 – 64 m2) en 3-kamerappartementen (van 85 en 87 m2) en een tweetal 4-kamer penthouses (114 m2). Inmiddels is een aantal kleine appartementen opgedeeld en/of samengevoegd en er zijn nieuwe appartementen gebouwd. Het complex bestaat nu uit 67 appartementen waaronder zeer ruime 3- en 4-kamer appartementen met groottes tot 153 m2.  Na een renovatie in 2019 zijn er op de parterre twee winkelpanden gerealiseerd. In 2024 is een eigen sociëteit in gebruik genomen.

De appartementen kenmerken zich door hoge plafonds en weidse uitzichten. Het complex omvat overwegend koopappartementen met marktconforme VVE-kosten.

De tuin

Voorbeeld woonkamer

Voorbeeld keuken

De entree

Voorbeeld slaapkamer

De entree

De gerenoveerde hal

Adriaan van der Doeslaan

De voordelen

  • Rustige ligging in een stads karakter
  • Ruime appartementen
  • Prachtig weids uitzicht
  • Alle voorzieningen in de buurt
  • Rotterdam The Hague Airport op 10 minuten afstand

Faciliteiten

Het zal u aan niets ontbreken.

Binnen Olympus Hillegersberg is het prettig wonen. Wanneer gewenst zijn verschillende services voorhanden.

In de omgeving zijn bijna letterlijk alle voorzieningen aanwezig.
Alles binnen enkele minuten op loopafstand bereikbaar in het aantrekkelijke winkelcentrum van Hillegersberg.

U treft er winkels voor dagelijkse boodschappen, supermarkten en kleine detailhandel, maar ook restaurants en café’s. Maar ook voorzieningen met betrekking tot gezondheidszorg vindt u op loopafstand.
Het openbaar vervoer (tram en bus) bevindt zich om de hoek.