header_omgeving

Het complex

Karakteristieke en eigentijdse appartementen

De Olympus dateert uit 1969 en is onder architectuur van W.J. Fiolet gebouwd. Fiolet is een aansprekende architect uit de naoorlogse periode in Rotterdam. Het uitzicht vanuit de Olympus is ongeëvenaard. Vanuit uw appartement kijkt u uit op de Bergse Plassen, de Hillegondakerk en de prachtige skyline van Rotterdam.

Het complex bestond oorspronkelijk uit 73 ruime appartementen, verdeeld over 2-kamerappartementen
(van 52 – 64 m2) en 3-kamerappartementen (van 85 en 87 m2) en een tweetal 4-kamer Penthouses (114 m2). Inmiddels is een aantal kleine appartementen opgedeeld en/of samengevoegd waardoor het complex nu uit 63 appartementen bestaat waaronder zeer ruimte 3- en 4-kamer appartementen met groottes tot 153 m2.

De appartementen kenmerken zich door hoge plafonds en weidse uitzichten. Het betreft overwegend koopappartementen met marktconforme VVE-kosten. Middels de wooncomfort services worden alle aanvullende wensen van bewoners bediend.

Bel me terug verzoek

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.
Voorbeeld slaapkamer

De entree

Voorbeeld keuken

Voorbeeld woonkamer

De tuin

De entree

Adriaan van der Doeslaan

De gerenoveerde hal

De voordelen

  • Rustige ligging in een stads karakter
  • Ruime appartementen
  • Prachtig weids uitzicht
  • Alle voorzieningen in de buurt
  • Wanneer gewenst zijn meerdere wooncomfortservices binnen Olympus mogelijk
  • Rotterdam The Hague Airport op 10 minuten afstand

Faciliteiten

Het zal u aan niets ontbreken.

Binnen Olympus Hillegersberg ontbreekt het u aan niets. Wanneer gewenst zijn verschillende services voorhanden. In de omgeving zijn bijna letterlijk alle voorzieningen aanwezig. Alles binnen enkele minuten op loopafstand bereikbaar in het aantrekkelijke winkelcentrum van Hillegersberg . U treft er winkels voor dagelijkse boodschappen, zoals Albert Heijn XL, HEMA en Marqt, maar ook vele kledingwinkels en restaurants en cafe’s. Het openbaar vervoer (tram en bus) stopt om de hoek.